12186473_913772022025459_9135285052763921848_o

Bij de wedstrijd op 25 oktober van vorig jaar hadden we de primeur van een aparte damescup tijdens een ONK Supermoto, mede door Kate Anthoni, Tatiana Moeyersons, Maaike Tolsma, Patricia Kok, Claudia van de Biezen, Evi Boer, Manouk van Ooijen, Laura van de Wel en Chelsey Ros was een enorm succes! Helaas was Dorine Harmsen door ziekte op de dag zelf verhinderd.
Ook dit jaar willen we de damescup gaan organiseren tijdens de ONK Supermoto competitie.
Om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn wil ik de dames die willen meedoen vragen de volgende vragen te beantwoorden en te mailen aan valimax@kpnmail.nl zodat wij met de uitkomst hiervan in overleg kunnen gaan met de organisatoren van de wedstrijden.

1) Hoeveel wedstrijden zou jij willen rijden. Het maximale aantal wedstrijden is 3 om ook de dames zonder licentie kans te geven om mee te doen.
2) Als je kijkt naar de kalender zoals deze nu bekend is gemaakt, welke wedstrijden (max 3) hebben jouw voorkeur. Hou hierbij rekening mee dat er nog wordt gewerkt aan een wedstrijd in Nederland op het circuit van Lelystad, Venray of Valkenswaard. De datum van deze wedstrijd is op dit moment nog niet bekend.
De kalender is te downloaden via de website www.onk-supermoto.nl

Ik hoor graag jullie reactie? Ook voor aanvullende vragen en opmerkingen kunnen jullie dit e-mailadres gebruiken, graag niet misbruiken.

Marcel van Linde

MotoQ: Crossmotoren verkopen via MotoQ
Motorsport Webhosting
Ceradure
Motorcross Nieuws

Geef Uw Reactie

Reacties

About the author

Related Post