Advertentie
Al ruim 100 motoren op MotoQ

Afbeelding

Twee weken na de lancering van de website worden er inmiddels al meer dan 100 motoren aangeboden op de motorcross verkoopsite, waarvan ruim 60 crossmotoren en 30 enduromotoren. Ook de eerste verkopen zijn inmiddels een feit! KTM is de meest aangeboden motor op het nieuwe platform, waarop elke dag nieuwe advertenties  binnenstromen.

Ook voor kleding en onderdelen

Naast motoren worden er ook veel kledingstukken en onderdelen aangeboden op motoq.nl. Bij kleding is de crosshelm, met merken als Arai en Shoei, het meest geplaatste product. Kledingstukken zijn er in verschillende merken en maten en zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Eén grote database met motorcross artikelen

Met 100 crossmotoren is motoq.nl er natuurlijk nog lang niet. Het doel van MotoQ is om motorcross voor iedereen toegankelijker te maken. Dit door één website met motorcross artikelen aan te bieden, waarop zowel bedrijven als particulieren producten kunnen plaatsen voor een goede en passende prijs. Zo betaalt de koper niet te veel en krijgt de verkoper weer een deel van het eerder betaalde bedrag terug. Een klassieke win-win situatie!

Gratis en snel adverteren

Heb jij een crossmotor te koop? Of heb je kleding en onderdelen die je niet langer gebruikt? Ruim je garage op en plaats gratis en snel een advertentie op de nieuwe motorcross marktplaats van Nederland. Ook voor het verkopen van je bus, camper  of aanhanger is MotoQ de perfecte plek om doelgericht te adverteren.

Kijk snel op www.motoq.nl en kijk of jouw motor er tussen zit of plaats zelf een advertentie!

Motorsport Webhosting
Ceradure
Motorcross Nieuws

Geef Uw Reactie

Reacties

Tag

About the author

Related Post